drömmer mig bort

Förkyldningen har hittat hit ännu en gång. Hoppas den försvinner lika snabbt som den kom. Vill komma igång med träningen nu när jag och Alexander kommit underfund med gemensamma träningsdagar. Och snart är det ny månad och då ska jag köpa träningsskor så att jag kan utnyttja mina sista månader på gymmet (innan jag säger upp kortet.)


Just nu sitter jag mest och drömmer mig bort. Jag och Alexander ska börja ett nytt kapitel i våra liv. Vi ska på ett seriöst plan börja leta lägenhet tillsammans. Sitter och kikar på sängramar, soffor, kattungar och allt var vårt nya kapitel kan tänkas innehålla. Dock får kattungarna vänta ett tag, vi har ju Daisy som flyttar med oss. Vi blir som en liten familj på tre vilket jag vet kommer bli helt underbart!


Alejandro efter vår roadtrip till Eksilstuna!

suprise!


bussen från stan

Ligger i sängen. Regnet verkligen öser ner just nu. Jag åkte bussen hem från stan, trots det korta avståndet. Dock ångrade jag mig när jag satte mig på bussen. En tant råkade sätta sig PÅ mig, det gjorde inte ont med det kändes ska jag säga er! Inte råga på det, hon luktade så oerhört illa. Det var en lukt av damm och blött och jag vet inte vad. Fy! Sedan det värsta av allt, jag satt instängd och alla som satt/stod runt omkring mig började hosta. Tanten brevid hostade i sina händer. ÄCKLIGT! 


De som känner mig vet att jag har problem med sjuka människor. Jag gillar inte sjukdomar. Jag gillar inte bakterier. Det skrämmer mig. Fick sådan panik att jag ville av bussen på direkten. Men jag satt kvar, kollade ut genom fönstret och andades i jackan. Som tur var är inte bussresan från stan hem så lång....



iPod Mini

Jag har fått liv i min iPod mini. Denna är stor. Har ingen färgskärm. Men den har ett gott minne och en fin färg (jag har den gröna!). Den har ett fint ljud och fungerar alldeles utmärkt. Jag tror relationen kommer bli lika stark som förr, trots att jag inte har någon ny musik att fylla den med. Jag får helt enkelt lyssna på gammal godingar och minnas tillbaka till mina bedrövliga tonårs år!


photo: http://www.engadget.com/2005/09/08/the-ipod-family-cemetery/

Just the way you are

En gammal favorit. Hur fin som helst. Jag gillar hans rap/sång, bättre än orignalet!

hi my name is brittany


I ♥ FISH

Hjälp! Jag har blivit fiskoman. Är jag hungrig är det nästan alltid fisk jag tänker på. Fisk. Fisk. Fisk. Jag kommer få jälar snart om jag det fortsätter såhär. Men jag håller på att laga världens enklaste och godaste fiskrätt. Den står i ugnen nu och gottar till sig. Mat snart!

Ska ner till arbetsför(nedringen)medlingen efter lunchen och lämna ett papper. Ibland undrar man som krävs för att jobba på arbetsförmedlingen. Igår fick jag hem ett brev som man skulle kunna tro en treåring skrivit. Nej, kanske inte riktigt så grovt MEN de borde utbilda sin personal hur ett brev ska se ut. Man fick skämmas när man såg det.....

drömmar & samband

Jag drömde inatt att det hade hänt en stor olycka. Tusentals människor var i behov av blod. Alla som inte hade varit där var tvugna att ställa upp och lämna ifrån sig flera liter. När det var min tur att lämna var nålen stor som en falukorv och jag svimmade. När jag vaknade imorse kom jag och tänka på att jag inte hört något från blodcentralen här i Linköping. Jag fick ställa in min förra tid pga av sjukdom... Men nu när jag skulle kolla mailen så fanns där ett mail från dem att jag ska komma dit den 13 september.

Jag berättar detta då jag tycker det är komiskt att det kommer i samband med min dröm. Jag måste ha ett sjättesinne. Ja, det verkar faktiskt så!

det är okej att känna


We're all laughing with God

Regina Spektor - Laguhing With


No one laughs at God on the day they realize that the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes.
No one's laughing at God when they're saying their goodbyes.

Cutest kid in town

Denna veckan startade lugnt med massor mys hos världens sötaste systerson Melvin. Jag kan inte få nog av den ungen. Som ni kan förstå passar det ganska bra att jag är arbetslös för då har jag möjlighet att åka dit lite oftare än vad jag annars skulle ha!


RSS 2.0