kvällsmat på park hotell

Ska det bli regn idag eller inte? Jag tycker himlen ser lite grådassig ut men än har inte dropparna fallit. De väntar säkerligen på att jag ska sätta min fot utanför dörren...


Jag ska snart iväg till Park Hotell för att tacka av min f.d. chef, som nu ska bli allas f.d chef. Det är så sorgligt hur allt har ett slut. Men vi får hoppas på en god buffé med god mat samt en god efterrättsbuffé. Mumma. Vi får även hoppas hon blir glad över presenterna hon får. Det finns ju en tanke bakom allt!

Håkan Hellström - Du är snart där


en regnig dag i augusti

Bekymmersfri.

Jag blundar - stänger allt ute. Jag sitter i ditt knä med dina armar runt om mig, vaggar fram och tillbaka i takt med musiken. Sekunder blir till minuter. Minuter blir till timmar. Jag fortsätter att blunda. Jag blundar och sjunger om att fortsätta även fast saker och ting är svårt. Och jag fortsätter. Fortsätter. Men det fantastiska är att hos dig känns allt bra. Du är min flykt från verkligheten.


DU och Hellströms härliga låtar får mig att må bra - så bra! Jag tror inte jag mått så bra på evigheter. Evigheters evighet.




RSS 2.0